Koštunica sa sindikalcima Zastave

Predsednik DSS-a Vojislav Koštunica susreo se sa predstavnicima sindikata Zastave.

Izvor: B92, Beta

Petak, 12.01.2007.

15:13

Default images

Posle sinoćnog mitinga u Kragujevcu, Koštunica je bio u Zastavi, čiji sindikalci su mu se zahavalili što je pomogao u rešavanju njihovih problema. Član DSS-a i ministar privrede Predrag Bubalo posetio je fabriku automobila Zastava povodom početka sklapanja automobila zastava 10 punto, po licenci italijanskog Fiata.

A Dragan Jočić uručio je u Vlasotincu ključeve od 13 stanova pripadnicima policije u tom mestu. "Došao sam u Vlasotince da donesem radosnu vest - da ste dobili stanove'', rekao je funkcioner DSS-a, koji je aktuelni ministar policije.

On je naveo da u MUP-u radi 43.000 ljudi i da je vrlo teško obezbediti svima krov nad glavom, kao i da i mnogo bogatije zemlje imaju isti problem. Jočić je ocenio da je stan u vlasništvu nešto posebno, što čoveku daje osećaj slobode.

Odricanjem od Kosova odričemo se prava na RS

Nosilac izborne liste koalicije DSS-NS Vojislav Koštunica izjavio je u Šapcu da bi se odricanjem od Kosova, Srbija odrekla prava da štiti Republiku Srpsku.

"Ako bismo se odrekli Kosova onda bi se odrekli i prava da branimo i štitimo Republiku Srpsku kao deo, samostalan deo, Bosne i Hercegovine", kazao je Koštunica na predizbornom skupu u Šapcu.

On je rekao da koaliciju okupljenu oko DSS-a ne interesuje kada će biti objavljen stav medjunarodne zajednice o statusu pokrajine jer je "sve rečeno u Ustavu".

Koštunica je rekao da je Republika Srpska sa Srbijom zajednički duhovni i kulturni prostor bez obzira na "zvanične i nezvanične stavove".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: