Živković možda u GO DS

Potpredsednik Demokratske stranke Slobodan Gavrilović kaže da je u DS-u bilo priče o ulasku Zorana Živkovića u Glavni odbor DS-a.

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 11.05.2005.

12:38

Default images

"Nisam ja s njim razgovarao, ali je u stranci razgovarano o tome. Želimo da okupimo sve ljude i u stranci i one van nje kako bi stranka bila što efikasnija. Živković je čovek stranke, bio je na visokim funkcijama i nemamo namere da se odričemo bilo kog čoveka zbog toga što je u jednoj fazi imao drugačije mišljenje od aktuelnig rukovodstva stranke", rekao je Gavrilović.

"S naše strane postoji dobra volja i potrebno je samo naći pravo vreme za njegov povratak u GO. To je moj stav", kaže Gavrilović.

Zoran Živković je bio na čelu Vlade Srbije posle ubistva premijera Zorana Đinđića i vršilac dužnosti predsednika DS do Kongresa stranke u februaru 2004. Potom je, posle izbora Borisa Tadića za predsednika DS-a ostao član stranke i formirao nevladinu organizaciju "Milenijum".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: