PROPALI DOGOVORI SA DOS-OM OKO LOKALNE VLASTI

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2000.

22:29

Default images
Opstinski odbor Socijalisticke partije Srbije u Pozarevcu saopstio je danas da su "propali" dogovori sa Demokratskom opozicijom Srbije (ko konstituisanja zajednickih organa lokalne vlasti u ovoj opstini. Predstavnici DOS-a kazali su agenciji Beta da je SPS "uz saglasnost Jugoslovenske levice ponudila DOS-u mesta potpredsednika Skupstine opstine Pozarevac, potpredsednika Izvrsnog odbora SO i "jednog broja clanova" tog odbora, sto je ova koalicija odbila. DOS je trazila "celne funkcije" u Skupstini opstine, "preuzimanje odgovornosti za buducnost opstine", pozivajuci se na "raspolozenje gradjana" koji su u protestima davali DOS-u podrsku, kazao je Beti izvor u DOS-u.

Zahtev za preuzimanje svih funkcija DOS je obrazlozila i time da ova koalicija u predizbornoj kampanji "nije imala ravnopravan tretman" na lokalnim medijima, kao i da su pojedini kandidati DOS-a za odbornike "ucenjivani radnim mestima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: