DS utvrdila listu svojih kandidata

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2003.

08:56

Default images

Predsedništvo Demokratske stranke je na višečasovnoj sednici u utorak uveče utvrdilo konačnu listu kandidata za poslanike na izbornoj listi "DS-Boris Tadić”. Izvori iz vrha stranke potvrdili su Radiju B92 da se potpredsednik DS Čedomir Jovanović ne nalazi na izbornoj listi. S druge strane, među 180 kandidata, koliko daje DS, konačno su se našli i ministri Božidar Đelić, Goran Pitić, Aleksandar Vlahović, Branislav Lečić, Gordana Matković i Slobodan Milosavljević. Šef kampanje biće Boris Tadić, koji je i nosilac liste, dok je za operativnog šefa izabran Živorad Anđelković. DS će u četvrtak predati listu kandidata Republičkoj izbornoj komisiji.

Potpredsednik "Liste za Sandžak - Sulejman Ugljanin" Bajram Omeragić i nosilac liste Demokratske stranke  Boris Tadić potpisali su sporazum prema kojem će Lista za Sandžak imati dva predstavnika na listi DS-a, potvrdio je Omeragić za B92. Omeragić je rekao da će kandidati za poslanike biti on i član Predsedništva stranke Esad Džudžević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: