Drašković: Greška što Miloševićev iskaz nije sniman

Izvor: B92

Nedelja, 10.08.2003.

14:41

Default images

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da su istražni organi pogrešili što bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića nisu "stavili pred kamere", kako bi se cela Srbija uverila da je bio "šef države serijskih ubica". "Milošević nema šta da kaže Srbiji, jer je nesumnjivo da je bio vrhovni nalogodavac četvorostrukog ubistva čelnika SPO u nesreći na Ibarskoj magistrali, ubistva bivšeg predsednika Predsedništva Srbije Ivana Stambolića, novinara Slavka Ćuruvije", kao i pokušaja njegovog ubistva u Budvi, rekao je Drašković u razgovoru sa novinarima u Novom Sadu u subotu uveče. "Iskoristio je grešku naših istražnih organa da ne da javnu izjavu, a upravo ga je trebalo posaditi pred kamere i pokazati ko je bio. Po pravdu bi bilo korisno da je to Srbija videla, a ne da se jednom monstrumu i dalje pruža prilika da manipuliše", kazao je Drašković.

 Lider SPO je rekao da očekuje da pravda neće biti selektivna i da će svi koji su odgovorni za ubistva Stambolića, Ćuruvije, premijera Zorana Đinđića, Ibrasku magistralu i pokušaj ubistva u Budvi biti optuženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: