Ponedeljak, 22.07.2019.

13:41

I konačno, reakcija SAD na uhapšene agente CIA VIDEO

Nakon što je Iran objavio da je identifikovao i uhapsio 17 agenata američke CIA, od kojih je nekoliko osuđeno na smrt, čekala se reakcija SAD. Sada je stigla.

Izvor: B92

I konačno, reakcija SAD na uhapšene agente CIA VIDEO
Foto: EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Naime, državni sekretar SAD Majk Pompeo demantovao je Teheran da su uhapšeni CIA agenti u toj zemlji i osuđeni na smrt. "Iranski režim ima dugu tradiciju laganja", kratko je izjavio Pompeo za Foks njuz, a preneo je Rojters.

Prošitajte još i:

Iran saopštio: Otkrili smo CIA špijune u zemlji, sledi smrtna kazna; Čeka se reakcija SAD

Objavljene fotografije uhapšenih CIA agenata; "Neki su već ubijeni" FOTO Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da su tvrdnje Irana "u celosti laž".

"Nula istine. Samo još laži i propagande. Ekonomija im je mrtva i biće im još gore. Iran je totalna zbrka", napisao je Tramp na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: