Petak, 21.02.2020.

12:11

Zaplenjeno osam kilograma marihuane u Čačku FOTO

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su osam kilograma marihuane i uhapsili Z. O. (1967) iz Čačka.

Izvor: Tanjug

Zaplenjeno osam kilograma marihuane u Čačku FOTO
Foto: MUP REPUBLIKE SRBIJE

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

U mestu Konjovići, u okolini Čačka, u automobilu kojim je upravljao osumnjičeni, policija je na suvozačevom sedištu pronašla džak, u kojem se nalazilo osam plastičnih paketa marihuane, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se dodaje u saopštenju, policija je prethodno osumnjičenog primetila kada je plastični džak sa drogom smestio u svoje vozilo, a prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, osumnjičeni je pokušao da pobegne i udario u službeno policijsko vozilo.

U kanti za otpadke, odakle je uzeo džak, pronađena je još jedna platnena torba sa sedam paketa marihuane, stoji u saopštenju.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: