SNS: Ograđujemo se od izjava iz kruševačkog SNS

Beograd -- SNS je saopštila da tvrdnje iz kruševačkog odbora te stranke da je "novinarka B92 bila instruistana da provocira ministra Gašića" nisu stav te stranke.

Izvor: B92
Podeli

U saopštenju SNS se navodi da se stranka ograđuje od izjava Ivana Manojlovića, člana saveta za informisanje SNS iz Kruševca, o novinarki B92 Zlatiji Labović i o B92.

"SNS smatra da se potpredsednik SNS Bratislav Gašić na nedoličan i nepristojan način obratio novinarki Labović i pozdravlja to što se javno i više puta iskreno izvinio", navodi se.

Manojlović je na redovnoj konferenciji za novinare kruševačkih naprednjaka izneo tvrdnje da je Gašić smenjen "fabrikovanim lažima i podmetnutom aferom" i da je u pitanju destabilizacija države.

Između ostalog je rekao i da Gašiću prijateljski odnos sa novinarima daje za pravo da se "malo našali", a upitao je i kako bi se drugi osećali da je novinarka "bila u tom položaju dok gledaju pravo u kamere na otvorenom".

Transkript te konferencije povučen je sa sajta kruševačkih naprednjaka, iako je neko vreme bio objavljen. Takođe, B92 još nije došao do video-snimka konferencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 210 idi na stranu