Ponedeljak, 01.02.2021.

12:15

Na granici Bugarske i Rumunije uhvaćeno šest Sirijaca

Granična policija na Ðurđu Ruse, rumunskom graničnom prelazu sa Bugarskom, pronašla je šest Sirijaca starih između 12 i 39 godina.

Izvor: Tanjug

Na granici Bugarske i Rumunije uhvaćeno šest Sirijaca
Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR / arhiva

Sirijci su bili skriveni u kamionu koji je prevozio frižidere iz Turske u Poljsku.

"Turski džavljanin je vozio kamion koji je registrovan u Sloveniji i nosio je frižidere poljskoj kompaniji. Tokom provere vozila, granična policija je posumnjala kada je videla da je deo prikolice presečen, što je izazvalo dodatne provere. Nakon detaljnog pregleda, policija je pronašla šest muškaraca sakrivenih u teretnom delu, bez identifikacionih kartica sa sobom", navela je policija graničnog prelaza Ðurđu Ruse.

Sirijci su tvrdili da su se popeli u kamion bez znanja vozača i da su želeli da se domognu Nemačke.

Policija je preduzela neophodne mere i prema protokolu, Sirijce je preuzela bugarska policija, koja će nastaviti istragu i preduzeti određene mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Podeli: