Aktuelno 56

13.06.2024.

14:58

Ivana Knol stigla na Euro, već razočarana: "Platila sam hiljade evra za ovo"

Hrvatska navijačica Ivana Knol stigla je u Nemačku gde se priprema za Euro 2024, a na svom Instagram storiju požalila se da je razočarana smeštajem u hotelskoj sobi.

Izvor: B92.net

Ivana Knol stigla na Euro, već razočarana: "Platila sam hiljade evra za ovo"
Profimedia

Podeli:

"Platila sam hiljade za "najbolji hotel" u Berlinu, a sobe su stare, grejanje ne radi, teretana i bazen su u izgradnji. Ne preporučujem. Platila sam jedno noćenje 650 evra, a u cenu je uračunato: stara soba bez grejanja, teretana i bazen nisu dostupni zbog renoviranja, a povrh toga, upravnik je bezobrazan", napisala je ona na Instagramu.

Atraktivna hrvatska navijačica Ivana Knol (31), inače rođena u Frankfurtu, pratiće i ovog leta fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje. Nakon Mundijala u Rusiji 2018. godine gde se prvi put pojavila i Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine kada je skrenula pažnju čitavog sveta, Ivana će biti na tribinama i u Nemačkoj.

Inače, Nemci su smatrali da Ivana Knol dobija karte kako bi na tribinama privlačila pažnju, a time i donosila podršku na društvenim mrežama reprezentativcima Hrvatske koji su na poslednja dva Mundijala ostvarili impresivne rezultet -  drugo i zatim treće mesto, međutim, ona je to ranije demantovala:

"Idem na Euro 2024 i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi ih niti Hrvatski fudbalski savez niti itko drugi, a nikada i nisu. Vidimo se na svim utakmicama", napisala je Ivana Knol i tako naterala čak i Bild da uklone tekst sa spekulacijama. 

Podeli:

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: