Aktuelno 12

13.06.2024.

14:58

Majstoru koji je demolirao kuću preti kazna zatvora do 6 godina: "Nije pošteno šta mi rade..."

Snimak majstora iz Bosne koji razbija prozore na kući klijenta koji nisu želeli da mu plate, obišao je region i izazvao pravu lavinu reakcija.

Izvor: gpmaljevac.com

Majstoru koji je demolirao kuću preti kazna zatvora do 6 godina: "Nije pošteno šta mi rade..."
Shutterstock/FrankHH

Podeli:

Nakon što Muhamedu nisu uplatili novac, odlučio je da polomi sve prozore. Ipak, vlasnik kuće se oglasio za jedan portal i rekao da majstor ne priča istinu. 

Vlasnik kuće, izjavio je da je Muhamedu plaćeno za prvi deo posla. Tvrdi da je Muhamed odbio da završi drugi deo posla i da je zatim polupao prozore. Hasan takođe tvrdi da je Muhamed ucenjivao i da je pretio njegovoj ženi.

"Pitao sam ga 2 puta da napravimo pismeni ugovor, ali on je uvek izbegavao. Posle sam saznao i zašto, ali o tome ima ko će misliti. Zašto taj čovek, ako se tako može nazvati, nije snimio kako je i ucenjivao i pretio mojoj ženi? Tražio je od nje pare za ostatak polovine posla koji nije ni uradio, a polupao je prozore koje je uradila druga firma a ne on i koja je odmah i zamenila iste.", navodi u svojoj izjavi koju je poslao portalu GPMaljevac.com, prenosi Blic.

Muhamedu preti kazna zatvora od 3 meseca do 6 godina

Muhamed je rekao za portal GPMaljevac.com, da je on sa svojom ekipom uradio sve građevinske radove unutrašnjeg objekta porodične kuće, a vlasnici koji se trenutno nalaze u Italiji su mu ostali dužni preko 600 evra.

Nakon probijenih rokova, Muhamed je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i polomi prozore na navedenom objektu.

U Međuvremenu, Muhameda su vlasnici kuće prijavili MUP-u USK-a koji ga je priveo na informativni razgovor nakon kojeg mu je rečeno da će zbog ovoga završiti iza rešetaka.

"I dalje mi nisu vratili pare. Sad su me i tužili. Moram na sud, a preti mi zatvor. Moram angažovati advokata koji će me braniti. Radio sam im celu adaptaciju sprata porodične kuće. Nije pošteno šta nam rade. Prvo ne plate, pa tuže pa moram na robiju. Tuga.", izjavio je Muhamed K. i dodao: "Želim da se zahvalim prijateljima, familiji, rodbini. Hvala svima na podršci u vezi incidenta. Ne mogu da stignem svakom zahvaliti", rekao je Muhamed za gpmaljevac.com.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: