Ada Ciganlija: Upozorenje kupačima

JP "Ada Ciganlija" poziva posetioce tog beogradskog jezera da se zbog visokih temperatura i velikog broja ljudi ponašaju odgovorno radi sopstvene bezbednosti.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2012.

15:27

Default images

U saopštenju se navodi da je kupanje dozvoljeno i bezbedno samo u obeleženim zonama, kao i u toku radnog vremena kupališta od 10 do 19 sati.

Kupanje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci najstrože je zabranjeno i veoma opasno, dok se hroničnim bolesnicima savetuje da se pridržavaju svojih redovnih terapija, a roditeljima da paze na svoju decu, navedeno u je u saopštenju.

Na kupače pazi povećan broj spasilaca, koji na kupalištu dežuraju i po završetku radnog vremena, sve do mraka, kada dužnost preuzima noćna patrola na skuterima.

Na Adi Ciganliji je zabranjena prodaja alkoholnih pića mlađima od 18 godina, kao i onima koji su u vidno alkoholisanom stanju.

Iz JP "Ada Ciganlija" podsećaju da pedaline mogu da se iznajme uz validan dokument sa slikom. Iznajmljivanje nije dozvoljeno mladjima od 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: