Misala Pramenković za B92.net o vakcinaciji: "Ukoliko se građani odluče..."

U Novom Pazaru se poštuju mere koje su propisane. Očekujemo da će se situacija stabilizovati uz pomoć vakcinacije, kaže poslanica Misala Pramenković za B92.net

Izvor: B92

Subota, 10.04.2021.

11:00

Misala Pramenković za B92.net o vakcinaciji:
b92/J.J

"Poštuju se mere koje su propisane, a očekujemo da će se situacija stabilizovati uz pomoć vakcinacije i nadamo se da neće eskalirati, odnosno, da nećemo imati taj scenario od prošlog leta u Novom Pazaru", kaže poslanica Stranke pravde i pomirenja.

Kako dalje dodaje - "imamo dovoljno vakcina, tako da su građani u prilici da se vakcinišu, ukoliko se odluče", navodi Pramenković.

Govoreći da li ima dovoljno vakcina u Novom Pazaru i kako teče vakcinacija u tom gradu navodi da "situacija nije kao što je bila tokom leta".

Upitana da prokomentariše zbog čega se, prema njenom mišljenju, studenti slabije odazivaju na vakcinaciju, kaže "da je potrebno da stvore realniju sliku o tome".

"Oni su mladi i buntovni, a sa druge strane imaju i neke druge ambicije, jer žele da se ostvare i slično, što je ova pandemija ceo taj proces usporila, ali verujem da će im se vremenom stvoriti realnija slika i da će se vakcinisati, jer će shvatiti da je to jedino rešenje u borbi protiv ovog virusa", navodi Pramenković.

Podsetimo, Misala Pramenković iz Stranke pravde i pomirenja za B92.net ranije je rekla da će razmisliti hoće li se vakcinisati protiv koronavirusa.

Kako je tada navela,u narednom periodu je trebalo da promisliti o tome, jer se nedavno ostvarila u ulozi majke.

"Nisam se još uvek vakcinisala, barem ne u ovom prvom mahu. Od skupštinskih službi smo dobili poruku, kao i pitanje da li želimo da se vakcinišemo. Rekla sam da se još uvek neću vakcinisati, a za kasnije ću videti šta ću odlučiti. Ovu odluku sam donela pre svega zbog svoje bebe, tako da je to razlog zbog kojeg se još uvek neću vakcinisati", rekla je tada Misala Pramenković za naš portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: