"U budućnosti moguće promene Vašingtonskog sporazuma"

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet izjavio je da je Vašingtonski sporazum i dalje na snazi, sve dok u budućnosti ne bude bilo moguće uneti neke izmene.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2021.

19:50

Depositphotos/lajo_2

"Očekujem da ćemo nastaviti sa radom, gradeći na već postignutim rezultatima", napisao je Kosnet na Tviteru u objavi u kojoj je postavio i intervju za RTK2.

On je u intervjuu, pored ostalog, naveo da su predstojeći parlamentarni izbori 14. februara veoma važni za tzv. Kosovo i uputio poziv političkim strankama da "spuste loptu" i usredsrede se na potrebe građana i predstavljanje programa.

"Ohrabrujemo sve političke stranke i sve koji su uključeni u izborni proces da za održavanje uspešnih izbora ''spuste loptu'', jer su stvari veoma osetljive, i da se usresrede na potrebe građana Kosova kako bi omogućili da se čuje i njihov glas, a da stranke predstave program jer često preovladava politikanstvo. Bitno je da narod Kosova razume kakvi su planovi stranaka za unapređenje života svih građana“, rekao je Kosnet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: