Rat na Tviteru: Kojo i Obradović u klinču, upleten i medved

Rasprava između glumca Nikole Koja i lidera Dveri Boška Obradovića na Tviteru se ne smiruje.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

17:27

Rat na Tviteru: Kojo i Obradović u klinču, upleten i medved

Naime, nakon što je Obradović u jednom od svojih tvitova najavio da će protest "1 od 5 miliona" ovog vikenda biti preskočen, Kojo se usprotivio ovoj ideji.

Lider Dveri je u jednoj od svojih objava pozvao celu “Tviter zajednicu” da se 4. maja okupe u Beogradu i tu ostanu koliko je potrebno, dodavši da očekuje da se svi odazovu pozivu.

Međutim, glumca je ovo izrevoltiralo, pa mu je napisao “mi nismo tviter zajednica, mi smo iz**bani narod koji mesecima tabana”.

“Hoćete sa političarima ili nećete, hoćete Vi da se bavite politikom ili nećete, hoćete radikalizaciju ili nećete, ili je ideja da uvek imate suprotan stav? Ko vam brani da se izborite sa AV? Ko Vam je branio 7 godina? Šta je ideja?”, upitao je Obradović.

Kojo mu ni na ovo nije ostao dužan pa mu je odgovori i to veoma “slikovito".

“Evo razmišljam, polako...treba mi malo vremena. Da vidim ko su mi saborci... “, napisao je Kojo uz fotografiju medveda sa otvorenim čeljustima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: