Bezbednost po meri građanki i građana

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i sajta B92.net počinju saradnju sa ciljem da kreiraju prostor za uključivanje građana u raspravu o ključnim pitanjima bezbednosti na državnom i lokalnom nivou.

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

12:04

Default images

Pokretanjem teme „Bezbednost” želimo da pospešimo razmenu mišljenja, informacija i znanja između svih građanki i građana zainteresovanih za pitanja iz oblasti bezbednosti. Takođe, želimo da osnažimo uticaj građanskog društva i povećamo vidljivost ekspertize za kreiranje i sprovođenje politika iz oblasti bezbednosti.

Pozivamo vas da podelite vaše viđenje u kom pravcu bi reforma sektora bezbednosti u Srbiji trebalo da se razvija. Istraživački tim BCBP će uz svaki od analiziranih problema kreirati i anketu, a svi komentari i odgovori iz ankete biće obrađeni i predočeni ključnim akterima u bezbednosnim institucijama u zemlji, kao i najširoj javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: