Šesto kolo EBL-a prošlo bez većih iznenađenja

Kao i svaki put do sada ekipa RUR-a vam prenosi svoje viđenje novog kola Esports Balkan Lige. Ovoga puta u pitanju je 6. kolo koje se odigralo ovog četvrtka. Kao i svaki put do sada odigrana su 4 meča, a ovoga puta su na programu bili mečevi između ekipa Asus i The Plan, x25 i LVL Up, Upper Echelon i Random 5, CZV i Wild.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Petak, 12.07.2019.

12:44

Šesto kolo EBL-a prošlo bez većih iznenađenja

Izvor. RUR Esports

Ovoga puta organizacija EBL-a odlučila je da kolo otvori sa timom koji je na ubedljivom prvom mestu i koji do sada nije izgubio ni jedan meč. Naravno u pitanju je ekipa ASUS-a koja je i iz ovog meča izašla kao pobednik. Ekipa ASUS-a je u samom startu meča postigla blagu prendost uzevši protivnički Blue Buff, ali nakon tog poteza ovaj meč je bio poprilično mrtav do nekog 8. minuta kada je jungler Asus-a gankovao bot lejn i osigurao svojoj ekipi first blood. Ubrzo nakon toga ADC srpske ekipe pada na botu, ali fantastični jungler ekipe ASUS-a još jednom pokazuje dominaciju i gankuje top gde je svojoj ekipi doneo još jedan kill. Asus je i dalje nastavio, da igra veoma dominantno i agresivno na čelu sa Aatroxom koji je odigrao fantastičan gejm koji je dva puta izašao kao pobednik iz situacije 2 vs 1. Kada uzmemo u obzir sve situacije ni malo nije čudno što je ASUS ovaj gejm završio bez imalo muka u svom rutinskom stilu.

Sledeći meč koji se odigrao bio je između ekipa x25 i LVL Up. Ova partija je počela standardno bez ikakvog invejda u džungli. Jungler ekipe x25 gankovao je top veoma rano i obezbedio im prvi kil, mada se tu dominacija ove ekipe završava. U ostatku gejma Novosađani su preuzlei jako veliku inicijativu nad ovom partijom. Desilo se pregršt tim fajtova i iz svakog je ekipa LVL Up izašla kao pobednik sa barem jednim čovekom više. Sve te situacije kao i baron u korist ekipe LVL Up su im donosile prednost i omogućilo im da ovaj gejm završe u svoju korist.

Treći gejm za danas bio je duel ekipa Upper Echelon i Random5. Ekipa Random5-a je prvi put od kako je počela nova sezona EBL-a uspela da uzme inicijativu na samom startu ovog gejma i uzme 3 kila u trejdu za jedan uspešnim gankom na bot lejnu. Ostatak gejma je protekao veoma čudno jer su obe ekipe imale dosta neobjašnjive poteze koji su kao ishod imali free kilove u korist protivničke ekipe. Međutim ekipa Random5-a ipak uspeva da održi prednost sa starta gejma i za 40-ak minuta donese sebi drugu vezanu pobedu u ovoj sezoni EBL-a.

U poslednjem meču ovog kola našla se ekipa koja ima definitivno najviše navijača u EBL-u. Naravno u pitanju je Crvena zvezda koja se suočila sa ekipom WILD-a. Možemo slobodno reći da je ovo bio veoma školski gejm za domaću ekipe. Naime, Aleksa “DoubleAim” Stanković je pokazao zašto je ljubimac svih domaćih navijača. Za veoma kratko vreme uspeo je da gankuje svaki lejn i svojoj ekipi obezbedi dovoljan broj kilova kako bi oni dobili prevlast nad ovom partijom. Ekipa CZV-a je lagano počela da zauzima objektive na mapi i bez ikakvog problema uspela da završi ovaj game za veoma kratko vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: