Pogledajte Top 20 Fortnite igrača sa najvećom zaradom

Ovih dana se srećemo sa gomilom Fortnite vesti koje govore o razvoju igre u esports pravcu, sa gomilom predstojećih turnira na kojima se vrte stotine hiljada dolara.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Subota, 26.01.2019.

15:45

Pogledajte Top 20 Fortnite igrača sa najvećom zaradom

U tom duhu je došao red da vidimo koji su to profesionalni Fortnite igrači sa najdubljim džepom. Zarada se računa isključivo kroz takmičenja i nagradne fondove istih, pa tako ovde nećemo videti Ninju, koji se baš i nije nešto pokazao na prethodnim Fortnite turnirima.

Prvo mesto po zaradi ubedljivo drži Tfue sa 465,425$ dolara, a za njim je Cloak koji zaostaje zaostaje za oko 50,000 dolara. Većina igrača sa najvećom zaradom je iz Sjedinjenih Američkih Država, a na ovoj top listi poslednji je Mitro sa 140,000 dolara, što svakako nije mala para.

Ispod možete pogledati celokupnu listu igrača, a mi vam poručujemo da će se stanje verovatno promeniti nakon održavanja Secret Skirmish turnira.
Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: