Fnatic savladao G2 u derbiju drugog EULCS kola

Odigrano je drugo kolo evropskog LCS-a, a posle četiri meča čak četiri ekipe dele prvo mesto. Zanimljivo je među četiri ekipe nema ni Fnatica ni G2-a, koji su međusobnim derbije zatvorili drugo kolo, iz kojeg je kao pobednik izašao Fnatic.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 28.01.2018.

14:47

Fnatic savladao G2 u derbiju drugog EULCS kola

Nakon drugog kola EULCS-a više ni jedna ekipa nije neporažena, jer je Vitality izgubio u delu protiv ekipe Misfits, koji su se pobedom domogli prve pozicije. Na prvom mestu nalaze se još dve ekipe. Giantsi su savladali H2K, koji još nije ušao u formu i trenutno su pretposlednji sa skorom 1-3. Roccat je naneo četvrti poraz ekipi Unicorns of Love i tako se domogao prvog mesta, dok su jednorozi zakucani za dno tabele kao jedina ekipa bez pobede u dosadašnjem toku prolećnog dela sezone. Ovako izgledaju svi rezultati drugog dana drugog kola:
Kolo je obeležio derbi meč između kraljeva Evrope. G2 i Fnatic zatvorili su drugo kolo međusobnim duelom iz kojeg je Fnatic izašao kao pobednik. G2 je meč započeo jako agresivno, sa nekoliko ranih killova. Kako se meč bližio 30. minutu, tako je kompozicija Fnatica postajala sve jača i G2 jednostavno nije uspeo da se izbori sa njom. U postavi Fnatica blistao je mid lejner, Caps, koji je sa Azirom uspeo da preživi early gejm protiv Perkz-ove Zoe i sa nekoliko dobrih Azir ultija uspeo da donese pobedu u teamfight-ovima svojoj ekipi. EULCS u ova dva kola deluje veoma uzbudljivo, a neizvesnost i ujednačenost na tabeli su stvari koje zasigurno doprinose interesantnosti same lige. Borba za mesto u plej-ofu se nastavlja sledeće nedelje, a nadamo se da će do tada sve ekipe pronaći formu što će nam doneti još uzbudljivije mečeve u nastavku lige.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: