HS Adria Liga: Djuka93 doneo Zvezdi još jedan plasman u završnicu

Završen je i drugi mesec Vip Adria Hearthstone lige, i dobili smo novog mesečnog šampiona, to je PeraHS.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 30.08.2018.

23:00

HS Adria Liga: Djuka93 doneo Zvezdi još jedan plasman u završnicu

On je u finalu dobio predstavnika Crvene Zvezde, dobro poznatog na domaćoj sceni, Djuka93. Ovo je momcima donelo lepe nagrade, ali i ono najvažnije, plasman na završni plej-of turnir lige, gde će imati priliku da se bore za put u Zagreb na Reboot Infogamer festival, gde će se igrati veliko finale lige.

Završni turnir avgusta se umesto jednog, protegao na čak dva dana, usled veoma uzbudljivih borbi i sportskih tenzija među igračima.

Nakon ovog turnira odlučeno je da će doći do određenih promena u formatu takmičenja od narednog meseca, i promene se pre svega odnose na završne mesečne turnire.

Igrači će od sada morati da prijave deck liste par dana pre turnira i one će biti javne i vidljive za svakoga, kako bi se izbegao problem sa stream snajpovanjem i stavljanjem igrača koji su na strimu u lošiju poziciju od ostalih.

Naredna sezona startuje uskoro, i u septembru ćemo imati čak pet kvalifikacionih turnira, tako da još više prilika da se kvalifikujete na veliki završni događaj.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: