Pobednici prošlogodišnjeg Internationala boriće se protiv OpenAI-a

Osvajači prošlogodišnjeg Inetrnationala, OG, 13. aprila sastaće se u egzibicionom meču sa OPEN AI botovima.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 27.03.2019.

19:20

Pobednici prošlogodišnjeg Internationala boriće se protiv OpenAI-a

Izvor: RUR Esports

OpenAI več duže vremena pokušava da kreira veštačku inteligenciju, koja će moći da se takmiči protiv najboljih Dota 2 igrača na svetu. Veliko intersovanje oko ove teme stvorilo se baš pred početak prethodnog Dota 2 Internationala, kada su botovi u jednom meču savladali ekipu koju su tada činili: Blitz, Merlini, Fogged,Capitalist i Moonmeander. Iako je od ove petorice samo Moonmeander profesionalni igrač Dote, ostatak vrlo dobro zna da igra ovu video igru, pa je pobeda botova bila malo iznenađenje.

Ipak tokom samog Internationala, Pain Gaming i legende kineske Dota 2 scene, bez previše problema savladali su ekipu botova. Iako su botovi bili dobri, definitvno je bilo dsota prostora za napredak.

Ono što će sada biti veoma zanimljivo je videti, koliko je ovaj sistem napredovao u poslednjih šest meseci. Pravila su slična kao i prošli put, što znači da će botovi moći da koriste samo par određenih heroja za koje su isprogramirani.

Ovaj meč biće uživo prikazan preko tiwtcha, dok će sve gledaoce ugostiti dobro poznata lica, kao što su Blitz, Capitalist, ODPixel, Purge, iSheever.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: