Team Vitality zvanično predstavio svoj prvi CS:GO sastav

Samo što je izašla vest da su Nejtan “NBK“ Šmit i Dan “apEX” Madeskler napustili organziaciju G2, špekulacije da će se oni pridružiti Teamu Vitality su zvanično potvrđene. Više o tome možete pronaći na ovom linku.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 09.10.2018.

15:09

Team Vitality zvanično predstavio svoj prvi CS:GO sastav

Team Vitality je francuska organizacija oformljena 2013. godine, a do sada su zasupali razne timove u drugim video igrama, a sada će po prvi put imati prilike da se takmiče u CS:GO sceni. Ova organizacija dosta ulaže u svoje timove, a još jedan dokaz toga je činjenica, koja prema navodima sa ESPN,kaže da su plaitli 9 miliona eura za učešće u sledeću sezonu EU LCS-a u LoL-u. Od ovog sastava se definitvno očekuje da uskoro postane svetska sila, a imena u njemu definitvno mogu da opravdaju taj status. Oni su se pre neki dan kvalifikovali za GG.BET Shuffle IEM Chicago Qualifier, što će biti prvi turnir na kojem će nastupati kao ekipa.
Novu petorku ovog sastava čine:
  • Nejtan “NBK“ Šmit
  • Dan “apEX” Madeskler
  • Vinsent “Happy” Šopenhauer
  • Sedrik “RpK” Gipoj
  • Matje “ZywOo” Herbo


Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: