Esports B92.net

Team Vitality zvanično predstavio svoj prvi CS:GO sastav

Samo što je izašla vest da su Nejtan “NBK“ Šmit i Dan “apEX” Madeskler napustili organziaciju G2, špekulacije da će se oni pridružiti Teamu Vitality su zvanično potvrđene. Više o tome možete pronaći na ovom linku.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Team Vitality je francuska organizacija oformljena 2013. godine, a do sada su zasupali razne timove u drugim video igrama, a sada će po prvi put imati prilike da se takmiče u CS:GO sceni. Ova organizacija dosta ulaže u svoje timove, a još jedan dokaz toga je činjenica, koja prema navodima sa ESPN,kaže da su plaitli 9 miliona eura za učešće u sledeću sezonu EU LCS-a u LoL-u. Od ovog sastava se definitvno očekuje da uskoro postane svetska sila, a imena u njemu definitvno mogu da opravdaju taj status. Oni su se pre neki dan kvalifikovali za GG.BET Shuffle IEM Chicago Qualifier, što će biti prvi turnir na kojem će nastupati kao ekipa.

Novu petorku ovog sastava čine:

  • Nejtan “NBK“ Šmit
  • Dan “apEX” Madeskler
  • Vinsent “Happy” Šopenhauer
  • Sedrik “RpK” Gipoj
  • Matje “ZywOo” Herbo

Izvor: RUR

LoL

CS:GO igrač uhvaćen kako vara na LAN-u

Tokom eliminacionog meča Optic Indije i Revolutiona, admin tim je otkrio da Nikhil “forsaken” Kumavat, član Optica, koristi nedozvoljen software, pomoću kojeg vara. Zbog tog poteza, cela njegova ekipa je diskvalifikovana.

CS:GO petak 19.10. 17:51 Komentara: 17

NBK i apEX konačno napustili G2

Nejtan “NBK“ Šmit i Dan “apEX” Madeskler su neaktivni još od juna ove godine, kada je G2 doveo Eduara ”Smithzz” Dubordoa i Kevina ”Ex6tenz Drulansa, a od danas će zvanično biti slobodno da pronađu novu ekipu.

CS:GO ponedeljak 8.10. 18:59 Komentara: 1

CS:GO – NAVI ubedljiv protiv BiG-a

Prvi meč plej-ofa na FACEIT mejdžoru u Londonu bio je izmedju Natus Vincere-a i nemačke ekipe BiG. NAVI je ubedljivo slavio na obe mape i sada čekaju pobednika iz meča Complexity-a i MIBR-a.

CS:GO četvrtak 20.09. 18:29 Komentara: 0

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Veliko iznenađenje u finalu DreamHacka u Stokholmu

Juče smo mogli da gledamo veliko finale Dreamhack Mastersa u Stokholmu izmeđi dve najbolje plasirane danske ekipe, a kao i u grupnom delu takmičenja bolja je bila ekipa North. Astralis je do ovog turnira imao gotovo savršen učinak protiv Northa, pobedivši u 27 od 32 odigrana međusobna meča, ali ovoga puta North je uspeo da napravi veliko iznenađenje i osvoji najveću titulu do sada.

CS:GO ponedeljak 3.09. 22:39 Komentara: 10

Valve menja sistem kvalifikovanja za buduće Mejdžore

Na oficijalnom sajtu CS:GO-a, Valve je sinoć izbacio blog pod nazivom ”Winning is everything”, koji nam govori o tome kako će se od 2019. godine promeniti pravila oko dobijanja statusa legende na Mejdžor turnirima. Trenutna situacija je da top 8 timova sa prethodnog Mejdžor turnira dobija direktan poziv na Legends Stage,a poslednjih 8 ekipa se plasira automatski na Challenger Stage.

CS:GO sreda 29.08. 15:13 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu