Četvrtak, 08.03.2018.

12:02

CS:GO – TaZ sastavlja novu ekipu!

Legenda poljske Counter-Strike scene se nakon kratke pauze vraća u igru.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

CS:GO – TaZ sastavlja novu ekipu!

Iako smo TaZ-a navikli da gledamo u dresu ekipe Virtus.pro, svakako je odlična vest da će se i dalje takmičiti.

Kako se navodi, TaZ će se priključiti organizaciji Kinguin, mada informacija nije zvanično potvrđena. Nekadašnji in-game lider VP-a je još uvek u pregovorima sa novim timom, a ako do dogovora dođe, sastav će biti gotovo kompletno izmenjen.

Novu postavku bi činili rallen i mouz, koji trenutno i jesu igrači Kinguina. Organizacija bi raskinula saradnju sa portugalskim dvojcem fox i MUTiRiS, a sastav trenutno i nema petog igrača, jer je MICHU na pozajmici u Virtus.pro.

Rallen-u i mouz-u bi se pridružio duo iz druge poljske ekipe – PRIDE. To su MINISE i reatz, a roster bi upotpunio legendarni TaZ. Sve ovo je još uvek u domenu spekulacija i pregovora, ali je vrlo moguće da se ovako nešto dogodi, pa bismo imali prilično respektabilan tim koji bi brzo mogao da se probije negde ispod samog vrha svetske scene.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: