Kragujevac ugostio dva Gigatron Masters turnira

U subotu 28.10. su održana dva Gigatron Masters turnira u Šoping centru Kragujevac Plaza. Igrao se CS:GO i PES18, a kako organizatori kažu, nikada nisu imali veće interesovanje.

Izvor: SyS KlanRUR

Ponedeljak, 30.10.2017.

16:31

Kragujevac ugostio dva Gigatron Masters turnira

Osam ekipa se u Kragujevcu borilo za titulu najbolje ovog vikenda ali je na kraju trijumfovao tim Pheria. Oni su dobrim igrama izborili finale protiv tima YoUnG_K1nGs i pored malih problema sa serverom, a onda mnogo brže savladali tim WAC, dok su "mladi kraljevići" morali da se zadovolje trećim mestom.
Pheria, najbolji tim na turniru
Na turniru je najigranija mapa bila zasigurno Cache koji je igran čak četiri puta, ali se u finalu ipak igrao de_inferno. Pheria je krenula dobro i brzo ostvarila nedostižnu prednost, pa je i pored aktiviranja ekipe WAC pobeda pripala upravo njima.
bralica, Hobbit, Vuk_PFC i kAitora
Na PES18 turniru je od samog početka svoje namere pokazao Vuk_PFC koji je sa 14:0 otvorio turnir. Dobre borbe su mu pružila još tri takmičara na putu do finala ali je ipak uspeo da pobedi. Hobbit, bralica i kAitorA su završili u top četiri a po završetku turnira, priliku da se igraju su dobili mlađi posetioci TC Plaza u FFA modu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: