CS:GO - SK preko Astralisa do finala Epicenter!

Brazilski SK prvi je učesnik finala Epicenter turnira u Sankt Peterburgu!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 28.10.2017.

15:02

CS:GO - SK preko Astralisa do finala Epicenter!

FalleN-ova ekipa se osvetila Dancima za poraz na Majoru u Krakovu, izbacivši ih sa Epicetner turnira u spektakularnom meču. Rezultat je bio 2:0, a Brazilci su bili bolji na Trainu 16:11 i Mirage 19:17 u velikom preokretu. U pobedničkom timu najbolji su bili FalleN i coldzera. Oni sada čekaju da saznaju ime protivnika, u duelu Virtus.pro – G2, a finale je na programu sutra od 14:30.

Train

TACO je otvorio polufinale napravivši 3 fraga u odbrani A sajta što je njegovom timu donelo prvu rundu. Lako su stigli do 3-0, a dupreeh je u prvoj buy rundi otvorio A sajt sa 3 fraga za prvu rundu svoje ekipe. Usledio je odgovor Brazilaca koji su odmah resetovali danski sastav i odlepili se na 5-1. CT strana je iskoristila lošu ekonomsku situaciju, i napravili još veću prednost. Ponovo je dupreeh morao da bude heroj svog tima, preko ivy je otvorio A sajta i doneo novu rundu ekipi, 8-3, a do kraja poluvremena bilo je 10-5.
I drugu pištolj rundu dobio je SK, što je automatski značilo velikih 13-5. Dev1ce se potom malo razigrao, AWP fragovima je doneo nekoliko rundi svom timu, pa se zvezdani momci stigli na 13-10. Uprkos tome što je FalleN-ov tim bio force, upravo on je otvorio ivy poziciju, a nakon dobrog planta, nije bilo šanse za ritejk A sajta od strane Astralisa. Ekipa je potom promenila stranu, napala na B, što im je donelo uspeha i prva mapa je završena 16:11.

Mirage

Astralis je konačno dobio pištolj rundu, lakim upadom na B sajt. Usledile su dve lake runde, a u četvrtoj je Astralis smokovao A sajt i lako došao do planta. Xyp9x i Kjaerbye su potom rešili 2v5 situaciju za 5-0. Ponovo smokovi na A, koji su onemogućavali CT, džunglu i stairs, pa su Danci ovo koristili nekoliko puta zaredom u prvom poluvremena i uvek dobijali rundu, pa se stiglo do velikih 8-0. Coldzera i FalleN su se odlučili za dupli AWP, što im je donelo prvu rundu. Iako su vezali čak 8 rundi, Danci su brzo upali u ekonomske probleme, što je lepo iskoristio Coldzera za laka 4 fraga u odbrani A sajta za 8-3, a na poluvremenu je bilo 11-4.
Usledio je težak posao za Brazilce, totalni preokret na T strani Mirage. Ipak, počelo je dobro, uzeli su prve dve runde, a u trećoj je ni iz čega Astralis dobio eko rundu i povećao na 12-6. SK je počeo da igra znatno organizovanije, osvajali su mid, a fer je pravio velikih problema u konektoru, dok je boltz uglavnom bio zadužen za palatu. Bilo je 14-9 kada je upravo pozajmljeni igrač Immortalsa otvorio A sajt sa 3 fraga. Međutim, junak ekipe bilo je fantastični coldzera. Forsirao je catwalk, preuzimao ladder room i odatle sekao rotacije. Bilo je 15-14 kada su FalleN i coldzera ostali u 2v3 post plant situaciji. FalleN je napravio 1 frag, odugovlačio iz pocicije tetrisa, coldzera je stigao u pomoć, napravio 2 fraga i odveo tim u produžetke.

U produžecima, Brazilci su dva puta osvojili B sajt, a jednu rundu osvojio je Astralis. Danci su potom primenili oprobanu taktiku smokova A sajta, jedanput su uspeli u tome jer je gla1ve rotirao i prišao protivnicima sa leđa. Borili su se za novih 6 rundi Danci, probali ista, ali sada sa duplom rotacijom sa leđa, ali su Brazilci osetili to, i dobili rundu i mapu za prolaz u finale.
Coldzera je imao 35 fragova, FalleN ga je odlično pratio sa 30, dok je kod Astralisa najbolji bio Xyp9x sa 34 fraga i gla1ve sa 29. Od 16 časova igraju Virtus.pro i G2, a direktan prenos pratite putem Epicenter Twitch kanala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: