Fudbalerima Obilića i Sutjeske po 3 meča pauze zbog udaranja

Izvor: B92, Beta

Sreda, 16.04.2003.

16:37

Default images

Disciplinski sudija Prve lige Nikola Latinović kaznio je dva fudbalera Obilića i dva igrača Sutjeske sa po tri utkmice suspenzije zbog medjusobnog udaranja.

Kako je danas saopštio generalni sekretar Zajednice prvoligaša Miodrag Janković, kažnjeni su igrači Obilića Zoran Ranković i Nenad Mladenović, kao i fudbaleri Sutjeske Milan Milošević i Srdjan Damjanović, zbog incidenta na utakmici 25. kola, koja je odigrano za vikend.

Pored njih, na dve utakmice Latinović je suspendovao i rezervnog golmana Železnika Vladimira Kuzmana, zbog ulaska na teren u prekidu utakmice 25. kola protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Janković je istakao da svi kažnjeni igrači imaju pravo žalbe drugostepenom organu u predvidjenom roku i dodao da će za dogadjaje na utakmici OFK Beograd-Čukarički biti naknadno raspravljano tek kada budu bile dostupne izjave svih zvaničnih lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: