Supernova pozvala Junajted mediju da pošalje predlog ugovora

Beograd -- Supernova je pozvala Junajted mediju da tokom dana pošalje predlog ugovora svim kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, saopšteno je.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/REDPIXEL
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Taj kablovski operater poziva na predlog pod istim uslovima i sa istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala Junajted medije, uključujući Novu S, Novu Sport i N1, navedeno je u saopštenju Supernove.

"U više navrata, u pisanoj formi, iskazivali smo spremnost da emitujemo sve kanale United Media uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi. Pošto se pozivate na spremnost za saradnju i tvrdite da ste i Telekomu Srbija slali takvu ponudu i predlog ugovora, koja nikada nije stigla na našu adresu, sa velikim zadovoljstvom očekujemo da to i učinite, ali takođe sa istim uslovima kao i gore navedenom Radijus vektoru, da bismo ostali dosledni do kraja", kaže se u saopštenju.

Supernova takođe poziva Junajted mediju da joj odmah dozvoli da ponovo emituje sve njene kanale na kablovskim operatorima pod brendom Supernova, uključujući i kanale koje nije htela da da njenim korisnicima, kao što su Nova S i Nova Sport.

U saopštenju se napominje da je danas Komisiji za zaštitu konkurencije prijavljena povreda tržišnih uslova i da je Supernova tražila privremenu meru vraćanja kanala (N1, Sport klub i drugih) svim svojim korisnicima na teritoriji Srbije.

strana 1 od 171 idi na stranu