Lakše zaraditi na garaži no na stanu: Pandemija i automobili promenili tržište nekretnina VIDEO

Iako se slobodno parking mesto nekada teško nalazilo samo u centru grada, danas to pravilo više ne važi. Isti problemi su čak i u obodnim naseljima.

Izvor: B92, TV Prva

Sreda, 25.11.2020.

09:20

Lakše zaraditi na garaži no na stanu: Pandemija i automobili promenili tržište nekretnina VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Za garažno mesto izdvaja se i nekoliko stotina evra, pa ko ima sreće da ima bar jedno viška moze fino da dopuni svoj kućni budžet.

Izdavanje garaža neretko se pokazuje kao isplativije od rentiranja stanja, jer bez gotovo imalo ulaganja cena bude skoro pa ista - do 200 evra na mesečnom nivou.

"Naravno da mi se isplati, s obzirom da imam dva garažna mesta, a samo jedan auto. Potražnja uvek postoji", kaže za TV Prva Marija Panić.

Umesto nekoliko desetina hiljada evra koje bi izdvojili za kupovinu stana, kupci pokušavaju da dođu do garaža za znatno manje novca, a pristojan profit.

"Susrela sam se sa čovekom koji stanuje u stambenoj zgradi i ima garažno mesto, a u dobrim je odnosima sa svim komšijama i trguje tu tako što pita ko bi izdao, ko bi prodao. Od toga ima lepu zaradu", poručuje za ovu televiziju agent za nekretnine Kaća Lazarević.

Kako dodaje, teško je naći investitora koji će samo da proda garažu.

Opširnije u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: