Prijavite se: BG domaćin velikog broja seminara i obuka

Beograd je već tradicionalno domaćin velikog broja obuka i seminara na kojima je moguće steći dodatna znanja i veštine.

Izvor: B92

Utorak, 02.10.2018.

10:54

Prijavite se: BG domaćin velikog broja seminara i obuka
Foto: Thinkstock

Prvi na redu je seminar: Zapošljavanje stranaca i upućivanje zaposlenih na rad u inostranstvo, čiji je cilj upoznavanje sa novinama u Zakonu o upućivanju zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo i postupkom izdavanja dozvola za rad. Ciljna grupa su poslodavci koji zapošljavaju strance.

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO/IEC 17025 Lead Implementer organizuje se od 17-21. septembra i od 15-19. oktobra 2018. godine.

Obuka za vodećeg implementatora ISO/IEC 17025 omogućava da razvijete neophodnu stručnost kako biste podržali laboratorije u ispunjavanju zahteva standarda primenom sistema kontrole kvaliteta zasnovanog na ISO/IEC 17025. Tokom ovog trening kursa detaljno ćete razumeti najbolje prakse LMS-a u laboratorijama za testiranje i kalibraciju stvarajući pouzdane rezultate merenja i time otvarajući vrata laboratorije za akreditaciju i međunarodno priznavanje.

Obuka "Advanced ICT Security White Hat Hacker" detaljno prikazuje sve vrste napada i demonstrira vam tehnike i lakoću njihovog izvođenja, a sve sa ciljem demistifikacije svih koraka kroz koje jedan uspešan napada mora da prođe i defiisanja načina odbrane.

Bezbednost informacija i informacionog sistema uopšte jedna je od najvažnijih tema danas. U eri sve češćih i različitijih napada, malvera, ransomware-a sve je teže pronaći pravi način odbrane. Da biste mogli da odredite tehnike i tehnologije koje su vam potrebne u odbrani, morate znati šta vas i kako vas napada. Šta hakeri koriste, kako razmišljaju i kako uopšte dolaze do nas samo su neka od pitanja koja se stalno postavljaju a odgovor je teško pronaći.

Program Liderstvo i strategija je jedan od modula Profesionalnog MBA (PMBA) programa. Ukoliko se odlučite za pohađanje dodatnih modula možete steći PMBA diplomu i zvanje MBA. Pohađanje Profesionalnog MBA programa je opciono.

Program Liderstvo i strategija je namenjen menadžerima i preduzetnicima sa nekoliko godina radnog iskustva kojima je potrebno da osveže svoja upravljačka znanja i nadograde ih tehnikama koje do sada nisu naučili ili ih nisu koristili u praksi. Ovaj program će omogućiti polaznicima da u interakciji sa predavačima i drugim polaznicima unaprede svoje upravljačke veštine i sa novom energijom pristupe svom poslu.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: