U niški aerodrom biće uloženo 5,5 mil EUR

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da će u niški aerodrom "Konstantin veliki" do 2019. godine biti uloženo blizu 5,5 miliona evra.

Izvor: B92

Nedelja, 16.10.2016.

16:35

U niški aerodrom biće uloženo 5,5 mil EUR
(Foto: Thinkstock.com)

Ona je novinarima, nakon obilaska i razgovora sa rukovodstvom Opštine Ražanj, rekla da je u Aerodrom u Nišu u prethodne dve godine uloženo četiri miliona evra.

Mihajlovićeva je, odgovarajući na pitanje da li se već vide neki konkretnii rezultati rada Vlade Srbije u Nišu, kazala da će sutra upravo niški aerodrom imati jednu kargo liniju Niš-Istambul sa 1.000 tona robe.

"Već su napravljeni i neki koraci, što znači da nije prazna priča vezano i za izmeštanje pruge, a vrednost tih poslova je 82 miliona evra za izvođenje radova, plus još 10 miliona evra za eksproprijaciju", dodala je ministarka.

Mihajlovićeva je istakla da će građani Niša tek videti rezultate rada Vlade Srbije.

"Važno je da se češće viđamo i da radimo zajedno, da se vidi da smo jedan tim, jer se određene odluke, koje se donose na nivou vlade, bez pomoći lokalnih samouprava i opština ne bi uradile", ukazala je ona precizirajući da je jedna od tih odluka i uvođenje elektronskih dozvola.

Prema njenim rečima, nijedan posao, naročito ako je infrastruktura u pitanju, ne može da se realizuje ukoliko nema zajedničke saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: