Automobili

Petak, 22.12.2023.

08:13

Bajden: "Nagazio" sam Porsche do 275 km/h VIDEO

Američki predsednik poznat je kao zaljubljenik u automobile, a nedavno je gostovao u jednom podkastu gde je upravo to bila tema.

Izvor: B92

Default images
Foto: Profimedia

Džo Bajden je voditelju Konanu O'Brajenu rekao da "obožava trke ubrzanja, i to posebno bez upotrebe elektronike poput 'Launch Control' sistema".

Nedavno je objavljen i video-snimak na kom se vidi kako Bajden vozi ogromnog Hummera, a govoreći o trkama ubrzanja, ispričao je svoje iskustvo sa markom Porsche.

"Da li ste videli ove nove automobile? Imaju prekidač za start. Vozio sam Porschea do 275 km/h", rekao je Bajden u podkastu.

Kako je rekao, otkako je postao predsednik, vozio je samo američke novitete, od marke Hummer EV-a, pa sve do nove Corvette.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: