"Procurio" VW Arteon Shooting Brake FOTO

Iz Kine nam stižu prve fotografije Volkswagenovog kupe-karavana.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 18.06.2020.

09:00

Foto: VW promo

Nedelju dana pre zvanične premijere Volkswagena Arteon Shooting Brake, na Internet su dospele fotografije ovog automobila.

Doduše, na njima je verzija za kinesko tržište, gde Arteon nosi oznaku CC, ali se očekuje da će model za Evropu imati sličan dizajn.
Foto: VW promo
Prema informacijama iz kineskih medija, Arteona Shooting Brake ima istu širinu i visinu kao limuzinska verzija, dok je dužina povećana na 4.869 mm.

Na fotografijama se može videti i varijanta sa opcionim panoramskim krovom a, kako se navodi, kupcima će na raspolaganju biti alu felne prečnika 18 ili 19 inča.
Foto: VW promo
Dok čekamo zvaničnu premijeru Arteona Shooting Brake i specifikacije za evropsko tržište, da napomenemo da će u Kini ovaj automobil biti dostupan sa 2.0 litarskim turbo-benzincem, u opcijama sa 186 KS i 220 KS, a snaga će se prenositi na točkove putem 7-stepenog DSG automatizovanog menjača.

Online premijera modela za Evropu najavljena je za 24. jun, kada bi trebalo da bude predstavljen i redizajnirani Arteon u limuzinskoj verziji.
Foto: VW promo
Foto: VW promo
Foto: VW promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: