Stiže novi električni kamionet

Karma planira da u prodaju pusti električni kamionet do kraja ove godine i očekuje se da budu ozbiljna konkurencija firmama poput Tesle, Forda ili General Motorsa.

Automobili

Izvor: SN

Sreda, 29.01.2020.

19:00

Stiže novi električni kamionet
Photo: Karma Promo

Kevin Pavlov, prvi čovek Karme, rekao je da će ovaj kamionet početi da se proizvodi u jućnom delu Kalifornije i da će se njegova platforma koristiti za proizvodnju SUV vozila u budućnosti.

Karma Revero je do sada jedini njihov model i cena je 135.000 dolara, a Pavlov je poručio da će ovaj model biti jeftiniji, ali nije odredio koliko jeftiniji.

Teslin Cybertruck bi trebalo da košta oko 39.900 dolara, dok će Rivianov R1T kamionet koštati 69.000 dolara, a što se tiče General Motorsa i Forda, cena njihovih električnih automobila ostaje "u magli".

Oko 1.000 vozila Karma Revero je prošle godine prodato i ukoliko novi kamionet bude bio jeftiniji i slilčnog kvaliteta možemo očekivati jaku konkurenciju na tržištu pošto bi Karma postala "jači igrač".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: