Range Rover Sport Coupe prototip uhvaćen na snegu

Brend Land Rover iza sebe ima solidnu godinu, svakako bolju od 2015, a adut za naredni ciklus bi trebalo da im bude Range Rover Sport Coupe, čije je kodno ime L560.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

13:59

Range Rover Sport Coupe prototip uhvaćen na snegu
Foto: Carscoops

Carscoops je objavio ekskluzivne fotografije kamufliranog prototipa sa jedne snežne staze u Švedskoj, koje ne otkrivaju mnogo toga.

Prednji deo terenca se čini poznatim, uz manje modifikacije, dok je krovna linija pretrpela izmene i manje je oštra od prethodne verzije.

Range Rover Sport Coupe bi trebalo da bude dug samo 4,7 metara, što je desetak centimetara kraće od konkurentskih vozila BMW X6 i Mercedes GLE Coupe, a enterijer bi trebalo da bude potpuno nov, luksuzan i sa četiri sedišta.

Ispod haube bi moglo da se nađe niz različitih motora sa šest, osam, pa čak i četiri cilindra u benzin i dizel varijantama, kao i hibrid, a spekuliše se da bi za dve godine mogli da provozamo i EV verziju.

Predstavljanje se očekuje sredinom sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: