Najlepše iz Frankfurta: Hostese sajma automobila FOTO

Na frankfurtskom auto-salonu (17-27. septembra), kontrast hladnom metalu izloženih eksponata predstavljaju ljupke i nasmejane hostese.

Podeli

Na 66. međunarodnom auto-salonu u Frankfurtu glavne zvezde su blještavi i uglancani automobili čije karoserije sjaje pod svetlima reflektrora.

Devojke koje strpljivo i po desetak sati dnevno dočekuju posetioce i nasmejane poziraju fotoreporterima i kamermanima, ulepšale su i ovogodišnji sajam.

Njima posvećujemo posebnu galeriju fotografija.

Aktuelno

Koji modeli konkurišu za najbolji auto godine u svetu?

Izbor za "Svetski automobil godine 2016" (World Car of the Year 2016) zvanično je počeo objavljivanjem liste kandidata. Imena troje finalista biće saopštena na salonu automobila u Ženevi, u martu 2016, dok će se proglašenje pobednika obaviti na auto-salonu u Njujorku, u aprilu iste godine.

Aktuelno utorak 29.09. 15:01 Komentara: 48

Holanđani dobijaju prvi taksi bez vozača

Da je uvođenje vozila sa auto-pilotom u svakodnevni saobraćaj bliže nego što se misli, pokazuje primer iz Holandije. U novembru će u toj zemlji početi da saobraćaju prva električna robotizovana WEpod vozila, a korisnici će moći da ih rezervišu pomoću posebne smartfon aplikacije.

Aktuelno petak 25.09. 11:05 Komentara: 20

Afera Volkswagen: Najskuplje je iznevereno poverenje

Stvari su se odlično odvijale po Volkswagen u 2015. Nemačka grupacija završila je prvu polovinu godine kao najprodavaniji proizvođač automobila u svetu, prestigavši najjvećeg rivala, kompaniju Toyota. Izgledalo je da će Volkswagen na kraju 2015. konačno stići do toliko željene pozicije broj 1 u svetu, kad je usledio hladan tuš iz Amerike.

Aktuelno utorak 22.09. 15:08 Komentara: 77
strana 1 od 12 idi na stranu