Život

Utorak, 24.09.2013.

13:51

Novo čudo u Međugorju – svetli kip Gospe

U Međugorju, tačnije u Bijakovićima, u ponedeljak uveče desilo se čudo, prenose mediji iz BiH, kada je u kući jedne od žena kojoj se ukazala devica Marija, počeo da svetli kameni kip Bogorodice.

Izvor: B92

Default images

"Gospin kameni kip star 30 godina počeo je da svetli u staroj porodičnoj kući videlice Vicke Ivanković. Kip je svetlio, obasjao je čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, odnosno kada se uslika ne vidi se ništa”, kazao je Mateo Ivanković za portal Hercegovina.info.

“Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali kip sa najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svetlost, nego im na slici ispadne samo kip”, dodaje on.

Kako se vest ubrzo proširila ovim čudotvornim krajem BiH, hiljade ljudi je za svega nekoliko minuta došlo da vidi čudo - kameni kip star 30 godina koji je iznenada počeo da svetli.

Vicka Ivanović imala je šesnaest godina kada je 1981. godine sa još nekoliko svojih vršnjaka izazvala neviđeno interesovanje tvrdnjama da je videla devicu Mariju. Ona je tada sa još četiri tinejdžera i jednim desetogodišnjim dečakom uletela u lokalnu crkvu i svešteniku rekla da je videla devicu Mariju.

Međugorje je svetski poznato mesto koje svakodnevno privlači posetioce iz svih krajeva planete. Svi oni dolaze ne bi li obišli kraj koji je poznat po tome što se u njemu nekoliko puta javila Gospa od Međugorja. Krajem prošle godine i Vatikan je razmatrao to da zvanično prizna ovu pojavu.

Više o ovom neobičnom mestu možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: