Tehnopolis

Ponedeljak, 14.11.2011.

16:33

Kreiranje globalnog internet biznisa iz Srbije

U subotu 19. novembra u UK Vuk održava se Startup-Standup, konferencija i takmičenje odabranih preduzetničkih timova pred žirijem koji čine predstavnici značajnih investicionih fondova iz Evrope.

Izvor: B92

Default images

Na Startup-Standupu 5 timova će predstaviti svoje projekte investitorskom žiriju, rаzgovаrаti o njihovoj izvodljivosti i održivosti, izаzovimа i mogućnostimа tržištа, poslovnom modelu, finansijama i strаtegiji preduzećа.

Osim takmičenja, Startup Standup činiće i dva predavanja o osnivanju i finansiranju preduzetničkih poduhvata, koje će održati Jure Mikuž, osnivač prvog slovenačkog i regionalnog VC fonda, RSG Capital, koji je do sada investirao u kompanije kao što su Celtra i Shoutem, i Oliver Hole, investitor sa puno iskustva u veb preduzetništvu.

Nedavno je osnovao Speed Invest VC fond u Beču, koji raspolaže sa 10 miliona dolara koje će investirati u evropske startape, uključujući i one iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Konferencija je projekat organizacije SEEICT, a organizuje se uz podršku Uprave za digitalnu agendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: