Petak, 22.10.2010.

14:17

Runi do 2015. u Mančester Junajtedu

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi, koji je najavio odlazak iz kluba, predomislio se i pristao da produži ugovor na još pet godina.

Izvor: B92

Default images

"Drago mi je što sam produžio ugovor. Razgovarao sam sa menadžerom i vlasnicima i oni su me ubedili da ovde pripadam", rekao je Runi.

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da je pristanak Runija da ostane u klubu "dobra vest", koja je plod "intenzivnih razgovora".

"Bila je ovo teška sedmica za sve nas. Drago mi je što je Runi na kraju pristao da ostane u klubu. Rekao sam mu da su za njega naša vrata uvek otvorena", rekao je Ferguson

Ferguson je napomenuo da se Runi odlučio na ovaj potez pošto je uvideo "veličinu kluba za koji igra".

"Drago mi je što je Runi prihvatio da kao jedan od najvećih igrača Mančester Junajteda nastavi da bude uzor mlađim generacijama", rekao je Ferguson i dodao da odluka Runija da ostane u Mančester Junajtedu pokazuje njegov "jak karakter i duboku veru".

"Nadam se da će svi u klubu od sada biti još veća podrška Runiju, kako bi nastavio da igra na očekivanom nivou", izjavio je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: