Utorak, 08.08.2006.

11:20

Beli orlovi nad fudbalskom Kanadom

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Default images

Fudbalski tim ’Beli orlovi’ iz Toronta ubedljivo vodi u Internacionalnoj diviziji Kanadske fudbalske lige (CSL). Ekipu vodi Dragoslav Šekularac, pomoćnik mu je nekadašnji trener Obilića i Mogrena Stevan Mojsilović, a u sastavu su uglavnom igrači srpskog porekla ili fudbaleri iz Srbije.

Posle devet odigranih utakmica Beli orlovi imaju maksimalan broj bodova i gol razliku 38:7, a u poslednjoj utakmici su savladali ekipu Vukova iz Santa Katarine sa 8:0.

Tim iz Toronta prethodnog vikenda ugostio portugalskog drugoligaša, Santa Klaru i odigrao nerešeno, 0:0.

Klub postoji od 1970. godine, a profesionalan je od februara 2006. godine, a već u prvoj sezoni ostvaruju odlične rezultate. Imaju najbolji skor u obe divizije i najefikasniji su tim lige. Vodeći strelac tima je jedini stranac, Rumun Gabrijel Pop, a u ekipi su nekadašnji prvoligaški fudbaleri Dušan Belić, Saša Viciknez, Siniša Ninković...

U Internacionalnoj diviziji CSL igraju i ekipe Toronto Kroejša, Italija Šuters, Toronto Supra Portugiz i Karibian Selekts, dok je u Nacionalnoj sedam klubova bez nacionalne odrednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: