Mesi na leto u Burkini Faso

Fudbaler Barselone Lionel Mesi predvodiće tim međunarodnih zvezda koji će u junu odigrati dobrotvorni meč protiv reprezentacije Burkine Faso.

Izvor: MJ

Četvrtak, 26.04.2012.

19:05

Default images

Potpredsednik vlade te zemlje Silven Vebamba rekao je da će Mesi, Drogba, Eto i Jaja Ture nastupiti na meču koji će se 16. juna odigrati u prestonici Burkine Faso, Uagaduguu.

Utakmicu je organizovala žena predsednika skupštine Burkine Faso koja je ove godine prisustvovala Kupu afričkih nacija i tamo se sastala sa vodećim afričkim fudbalerima.

Mesi će imati slobodno leto, pošto se njegova Argentina nije plasirala na olimpijski fudbalski turnir, ali se neće odmarati za četiri nedelje odigraće četiri utakmice na četiri različita kontinenta.

Trostruki osvajač nagrade za najboljeg fudbalera sveta igraće prvo u finalu Kupa kralja u Madridu 25. maja, zatim će u Argentini 2. juna igrati protiv Ekvadora u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a onda će 8. juna u Nju Džersiju igrati prijateljski meč protiv Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: