Ferguson: "Bez panike!"

Menadžer Mančester junajteda, Ser Aleks Ferguson, rekao je da još nije vreme za paniku nakon uverljivog poraza od Njukasla (3:0), u 20. kolu Premijer lige.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.01.2012.

11:16

Default images

Junajted je porazom ostao na tri boda zaostatka za gradskim rivalom Sitijem u trci za titulu šampiona Engleske.

Štaviše, sada "crvenim đavolima" za vrat diše Totenhem koji bi se pobedom protiv Evertona, u zaostaloj utakmici 1. kola, izjednačio sa aktuelnim šampionom.

“Ovo nije vreme za paniku. Imamo iskustva da se nosimo s ovakvom situacijom. Poraz u ovo doba sezone nikada nije dobrodošao, ali se dogodi. Očigledno je da moramo da popravimo svoju igru u gostima, pogotovo u martu i aprilu", rekao je Ferguson koji je nakon toga priznao da je Njukasl zasluženo uzeo tri boda.

"Postigli su dva fantastična gola koja su podigla stadion na noge. Igrali su veoma agresivno i time nam otežali posao. Ali, mi ionako nismo kvalitetno koristili posed lopte koji smo imali. Cela priča utakmice svodi se na to da su oni postigli dva fenomenalna pogotka koji su ih pogurali prema pobedi. Bili su odlučniji od nas", priznao je menadžer "crvenih đavola".

Iako ponovno zaostaju za Sitijem na tabeli Ferguson veruje da njegova ekipa ima snage da uzvratiti udarac.

"Imali smo priliku da se izjednačimo sa njima, ali je nismo iskoristili. Pozitivna stvar u svemu ovome je da su nam se vratili neki igrači i to će biti veoma važno u nastavku prvenstva", zaključio je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: