Venger spreman da ostane u Arsenalu

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger otkrio je da će narednog leta razgovarati sa čelnicima ‘tobdžija’ o njegovoj budućnosti u tom klubu.

Izvor: LB

Nedelja, 04.04.2010.

22:34

Default images

Francuski stručnjak, koji ima važeći ugovor sa Arsenalom do 2011 godine, istakao je da je spreman da sa upravom kluba pregovara o produžetku saradnje. Venger je preuzeo Arsenal 1996. godine i od tada je londonski klub pretvorio u jednu od najboljih ekipa, kako u engleskoj Premijer ligi, tako i u Evropi.

Međutim, pošto klub u poslednjih pet sezona nije imao uspeha, Venger je odlučan u nameri da do kraja svog mandata osvoji još jedan veliki trofej.

"Razgovaraćemo tokom leta ili na jesen. Moja budućnost u klubu zavisi od potencijala ekipe za osvajanje trofeja, ali i od toga da li će ovaj sastav nastaviti da napreduje pošto su u pitanju veoma mladi igrači", istakao je trener Arsenala

"Iskreno, ne bih želeo da napustim Arsenal, a da ova generacija pre toga ne osvoji neki od trofeja", dodao je Venger.

Arsenal trenutno zauzima treće mesto na tabeli Premijer lige sa 71 bodom, samo dva manje u odnosu na prvoplasirani Čelsi. 'Tobdžije' imaju šansu i da se plasiraju u polufinale Lige šampiona, pošto ih očekuje revanš utakmica četvrtfinala sa španskom Barselonom. Prva utakmica u Londonu završena je bez pobednika, rezultatom 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: