Sreda, 18.01.2006.

23:39

Japanci plaćaju Suzukija u Zvezdi!

Izvor: B92, Novosti

Default images

Japanac je sve bliži Crvenoj zvezdi. Takajuki Suzuki (29) može polako da počne sa pakovanjem kofera pošto je predsednik Kašime Hiroši Ušiđima najavio da će transfer biti realizovan narednih dana. Možda već u četvrtak, po povratku na posao, predsednik crveno-belih Dragan Stojković obelodani završetak priče. Vesti iz "zemlje izlazećeg sunca" dobar su predznak...
- Skoro da smo postigli dogovor - istakao je za japanske medije Ušiđima.- Ostaje samo da narednih dana preciziramo neke sitne detalje, što ne bi trebalo da bude problem.
I sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović očekuje da će reprezentativac Japana već prvih dana naredne nedelje doći u Beograd i obući crveno-belu "desetku".

- Sve ide po planu, ali ne želim ništa da preudiciram, dok ne bude stavljena tačka - rekao je Stojanović.
Čitav aražman trebalo bi da bude sklopljen na dve godine u vrednosti od oko dva miliona evra! Kompanije iz Japana isplatiće novac kroz sponzorstvo, a za uzvrat, jedna velika TV kuća imaće prava prenosa utakmica Crvene zvezde u Japanu, od domaćeg šampionata do međunarodnih takmičenja, sve dok Suzuki bude na "Marakani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: