Kultura

Sreda, 22.02.2012.

14:29

FEST i u Novom Sadu

U okviru 40. međunarodnog filmskog festivala – FEST-a, u Novom Sadu će od 25. februara do 5. marta, biti prikazano 20 ostvarenja koja su obeležila proteklu godinu, najavili su iz novosadske “Arene sinepleks“ .

Izvor: Tanjug

Default images

Festival će otvoriti film “Drvo života“ Terensa Malika (Terrence Malick), koji je lane bio nagrađen u Kanu Zlatnom palmom a publika će moći da vidi i novo ostvarenje Pedra Almodovara “Koža u kojoj živim“, “Čeličnu ledi“ u režiji Filide Lojd (Phyllida Lloyd) i film “Krvoproliće“ Romana Polanskog.

Filmovi sa FEST-a, u salama “Arene sinepleks“, biće prikazivani u premijernim terminima od 19 i 22 sata a moći će da se pogledaju i u repriznim terminima narednog dana od 16 i 17 časova.

Cena katare za premijeru je 300 a za reprizu 200 dinara. Od ove godine publika može da kupi i komplet od deset ulaznica za projekcije glavnog programa, po sniženoj ceni od 2.700 dinara.

Na jubilarnom FEST-u, koji će biti otvoren u beogradskom Sava centru 24. februara, biće prikazano više od 70 filmova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: