Srbija

Petak, 22.09.2023.

17:30

Prihvaćena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na KiM

U Prištini je usvojena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada te kompanije na KiM, odnosno o brisanju firme "MTS d.o.o" iz registra preduzeća.

Izvor: Tanjug, B92.net

Prihvaćena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na KiM
Foto: Andrej Privizer / Shutterstock.com

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je Tanjugu 30. avgusta da je Telekom Srbija u Prištini podneo žalbu na rešenje o zabrani rada na Kosovu i Metohiji, odnosno o brisanju firme "MTS d.o.o." iz registra preduzeća.

On je tada rekao da očekuje pozitivan rezultat.

"Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o, a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji. Ovo je samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o., koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga. I ovoga puta želim da kažem, da smo tek počeli i da su velike stvari tek pred nama! Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede", rekao je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

16 h

Podeli: