Utorak, 30.11.2021.

07:25

RHMZ: Stiže u četvrtak

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije i u većini mesta suvo.

Izvor: Tanjug

RHMZ: Stiže u četvrtak
Ilustracija: Depositphotos/aiwendyl

Ujutro i pre podne na jugu i jugoistoku u nižim predelima mestimično će biti slabe mešovite padavine (kisa i sneg), a u brdsko-planinskim sa snegom uz formiranje i manje povećanje snežnog pokrivača.

Duvaće umeren i jak, severni i severozapadni vetar, od sredine dana u slabljenju. Jutarnja temperatura od -2 do 4 , najviša dnevna temperatura od 3 do 7 stepeni. U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije i suvo. Jutarnja temperatura biće od -1 do 1 stepen, najviša dnevna oko 6 stepeni. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 7. decembra, u sredu će biti toplije i u većem delu suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku ujutro i pre podne uz više oblačnosti ponegde slaba kiša.

U četvrtak novo naoblačenje sa kišom sa severa, zapada i jugozapada do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve. Od petka oblačno, hladnije, u nižim predelima mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim sa snegom, uz dalje povećanje visine snega. U nedelju i početkom naredne sedmice sneg se očekuje i u nižim predelima, kada ce doći i do formiranja manjeg sneznog pokrivaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: