Nauka 2

16.06.2024.

15:20

Zahteva se detaljna analiza "trudne vanzemaljske mumije" FOTO

Stručnjak za NLO sugerisao je da bi mumije, uključujući i onu za koju se čini da je trudna, mogle biti hibridi vanzemaljaca i čoveka.

Izvor: B92.net

Zahteva se detaljna analiza "trudne vanzemaljske mumije" FOTO
Shutterstock/Liz Kcer

Podeli:


Dve novootkrivene mumije, za koje se tvrdi da su vanzemaljci, u središtu su žestokog pravnog spora u Južnoj Americi.

Samoprozvani stručnjak za NLO Džejm Mosan poziva peruansku vladu da mu dozvoli da dve novootkrivene "mumije" otpremi u napredne laboratorije u SAD na testove.

On je citirao kolege naučnike koji tvrde da novi uzorci sadrže "30 posto nepoznatog" DNK.


Međutim, peruanski arheolozi tvrde da su dve mumije, od kojih je jedna trudna, možda jednostavno drevni ljudi koje su iskopali pljačkaši grobnica.

Najnovija borba gospodina Mausana da dokaže da među nama postoje vanzemaljci dolazi nakon što je sugerisao da bi dve otkrivene figure mogle biti hibridi vanzemaljaca i ljudi. On je izvršio početne rendgenske i ultrazvučne preglede tela u martu ove godine.


Koleginica novinarka Jois Mantila tvrdi da su snimci pokazali da trudna figura, nazvana Monserat, u sebi ima fetus sa tri prsta "tridaktil", navodi express.co.uk.

Rasprava je doživela kulminaciju u aprilu kada je na konferenciji za novinare gospodina Mausana na kojoj su predstavljena nova tela upala peruanska policija sa namerom da zapleni jedno od novih mumificiranih tela.

On je za Daily Mail rekao: "Tužba je već pokrenuta za 300 miliona dolara. Pregovaraćemo sa Peruom da nam bude dozvoljeno da izvezemo uzorke koji će se obaviti u Americi."
 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: