Ponedeljak, 20.11.2000.

22:15

MICUNOVIC: KOSTUNICA NOSILAC LISTE, DJINDJIC MANDATAR

Izvor: B92

Default images
Nakon najnovijih uslovljavanja Demokratske stranke Srbije u pogledu zajednickog nastupa u okviru DOS-a na predstojecim republickim izborima, odnosno odluke glavnog odbora DSS da o buducem mandataru treba da odlucuje skupstina, u Beogradu je u nedelju doslo do sastanka Kostunice i dvojice lidera DOSa Dragoljuba Micunovica i Milana St.Protica. Kako je svetskom servisu Bi Bi Si-ja rekao Dragoljub Micunovic, dogovor je ipak na pomolu. "Milsim da cemo se do srede dogovoriti kako da to razumemo i da liste mogu da krenu, tako da sigurno na izbore izlazimo svi zajedno. Apsolutno je sigurno da ce lista biti pod imenom Vojislava Kostunice i da ce Djindjic biti mandatar. Ostace nesto diskusije oko sastava te vlade, ali to su sad usko tehnicka pitanja", rekao je Micunovic Bi-Bi-Si-ju, prenosi radio B92.

Micunovic je agenciji Beta rekao da se u ponedeljak na kratko sastao sa Kostunicom, ali da je zbog predsednikovih obaveza, sastanak odlozen za sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: