Utorak, 01.07.2014.

09:39

GM: Deponija smeća pored bolnice

Na oko 300 metara od najužeg centra Gornjeg Milanovca, u blizini bolnice, nalazi se deponija smeća na pešačkoj stazi. Niko ne reaguje, uprkos prijavama građana.

Izvor: Beta

Default images

Ogorčeni stanari naselja Neškovića pokazuju brdo i dva kanalizaciona šahta kod deponije, od kojih je poklopac jednog godinama prolomljen, a iz drugog se izlivaju fekalije.

Pre mesec dana gradske javne službe su pokosile travnjake, ali trava je ostala da truli.

Kako je danas za agenciju Beta izjavio direktor Javnog preduzeća za izgradnju Božidar Vučetić, košenje travnjaka nije plaćeno jer je nekvalitetno urađeno, dok za polomljene poklopce šahtova i deponiju kaže da su u nadležnosti Javnog komunalnog preduzeća.

Direktor Komunalnog preduzeća Rajko Nešković rekao je da je deponija nastala od sečenja žive ograde na javnoj površini, a da su građani tu počeli da bacaju i drugi otpad, te je problem u nadležnosti preduzeća za izgradnju.

"Za šahtove će izaći ekipe da vide u čemu je problem i to će biti sanirano u najkraćem vremenu jer to je u našoj nadležnosti", izjavio je Nešković.

S tim problemima odavno su upoznate komunalne inspekcijske službe, ali se ne oglašavaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: