Nedelja, 24.04.2016.

23:12

DJB: Ušli smo i mi, SNS neće imati većinu

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović rekao je da je njegov pokret "sigurno ušao u parlament" i da neće dozvoliti prekrajanje izborne volje građana.

Izvor: B92

DJB: Ušli smo i mi, SNS neće imati većinu
Foto: B92

Kako je Radulović rekao, DJB je ostvario između tri i pet puta bolji rezultat nego na poslednjim izborima i da je sada između sedam i 11 odsto.

"Nastavićemo analize, nećemo dozvoliti da bude uzet nijedan glas. Kontrolisaćemo i prekrižene listiće, idemo od biračkog mesta do biračkog mesta", rekao je Radulović ističući da "neće dozvoliti izbornu krađu".

Radulović smatra da je veoma važno što su građani dali različitim opcijama kojima veruju i da će se DJB "boriti za svaki njihov glas".

"Sa SNS nikada nikakve saradnje neće biti, nećemo sarađivati sa onima koji uništavaju Srbiju, pratićemo sve što radi Aleksandar Vučić, borićemo se", rekao je Radulović.

Kako je rekao, SNS neće imati većinu u parlamentu, a "videće se kolika je odgovornost ostalih partija da se skine mrak sa lica građana Srbije".

Radulović je u veseloj atmosferi u izbornom štabu naveo i da neće odstupiti od 20 tačaka iz programa koji su izneti u kampanji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: